Belépés
KeresésOldalakRegisztrációBelépés

Egyedi design, megfizethető áron ! Kérje ajánlatunkat.

Fõoldal
Hírek
Elérhetőség
Milyen a jó DOMAIN név ?
=> A kezdetek
=> Honlap szerkesztés
=> Honlap kellékek

Még nincsen weblapja ?

Itt a lehetőség, rendelje meg tőlünk

Nézze meg referencia oldalainkat ŐK már döntöttek


Referenciák

Sportinformációk


Kapcsolatteremtő Gyógyítás

Tengeri hajózás

HirCom Hírek


Milyen a jó DOMAIN név ?

A jó domain az üzleti siker egyik alapköve

Az Ön weboldalának első állomása a megfelelő domain név választás. A domain név (internet cím, webcím) az, ami a böngésző címsorában megjelenik. Pl: http://cnsys.hu. A domain név olyan, mint a lakásunk címe, egy egyedi azonosító az interneten. A saját domain nevünk lehetőséget biztosít a saját honlapunk elérésére a világ bármely országából.

A híresebb, vagy jól csengő domain nevek általában már foglaltak. Ezért jól át kell gondolni, milyen nevet is válasszunk a saját weboldalunknak. A cégek ebben az esetben kötve vannak, mert rájuk vonatkozóan érdemes a cég nevét megkapnia az oldalnak.

A Jó domain nevek rövidek ( 5-7 karakter ) Egy jó domain név nem állhat 3-4 szó összetételéből vagy bonyolult szószerkezetekből.Könnyen megjegyezhető. Fontos, hogy az emberek el tudják egymásnak mondani, hogy hol és mit láttak. Így könnyen terjed a jó domain név.

Könnyen kimondható. Ez pusztán kommunikációs kérdés, de egyértelmű, hogy senki nem tudná kimondani az xhs23b.hu -t.

Releváns, jelenesetben .hu végződéssel rendelkeznek. Magyarországon a .hu a legfőbb domain név. Természetesen külföldi címek is elérhetőek, de ezekre ritkábban keresnek itthon.

A domain név szorosan kapcsolódjon az oldal tartalomhoz.

Nem tartalmaznak ékezeteket, számokat vagy kötőjeleket. Minden olyan karakter ami nem releváns problémát jelent e keresőmotoroknak és így csökkentik a potenciális látogatók számát

Attól, hogy a kiválasztott domain nevünk még nem elérhető, nem biztos, hogy bejegyezve sincsen. Jó tudni, hogy egy .hu domain beregisztrálási ideje 2 hét, míg egy .com domain név esetén 24 óra. Persze a végződést aszerint válasszuk meg, hogy milyen információt nyújtunk az oldalon, és hogy milyen nyelvűeknek szánjuk.

A saját domain név előnyei

-- Komolyság - megalapozottságot és lekövethetőséget ad a cégünknek, vállalkozásunknak

-- Megjegyezhetőség - könnyebben megjegyezhető, mint egy bonyodalmasabb ingyenes tárhely címe

-- Keresőkben elfoglalt jobb pozíció - a találati listán elfoglalt kedvező helyezés sok mindentől függ, közte a megfelelő domain név választástól, illetve az adott tárhely programozási jellemzőitől. Az ingyenes tárhelyek felső sávjában egy reklámcsík látható, ennek biztosítása pedig úgynevezett frame-es szerkezettel történik. Ezt a szerkezetet pedig a keresőrobotok nem nagyon kedvelik.

Valósítsa meg álmait, legyen saját egyedi weblapja

Kormány és politika Magyarországon


Autókihangosító

Saját weblappal lehet csak igazán sikeres

Parajdi Kft


Terveztesse meg velünk webáruházát

FlavinShop

Márványcsiszolás

Kálloy Molnár Péter


developed by Centrumnet Systems